Nyhedsbrev
Medicin-gennemgang

Medicin-gennemgang

as

På Viborg Svane Apotek kan vi hjælpe dig med en gennemgang af den medicin du bruger. 
Vi tilbyder to forskellige slags gennemgang. 

 

Samtalen er mellem dig og farmaceut, og den forholder sig den medicin som du har i dit medicinskab lige nu. 

 

"Ryd op i dit medicinskab"
Der vil blandet andet bliver fokuseret på, om du bruger din medicin korrekt, hvilke bivirkninger den har, og om der er nogle forsigtigheds-regler ved medicinen. 

Dette er ikke nogen grundig gennemgang af din medicin. Farmaceuten har ikke mulighed for at vurdere om medicinen er rigtig for dig, eller om den eventuelt kan undværes. 

 

Medbring den medicin som du har i dit hjem, og gerne den nyeste medicinliste, da dette giver bedre overblik.

Tidsbestilling er ikke nødvendig, og kan foregå mandag til fredag i tidsrummet 9-17.

Samtalen tager typisk 15 minutter og den koster 199 kr. 

 

Medicingennemgang
Her laver en farmaceut en grundig gennemgang af din medicin. Din behandling sammenholdes de faglige behandlingsvejledninger. Resultatet af medicingennemgangen er en liste over anbefalinger til din behandling. Den kan du tage med til din læge, så I sammen kan vurdere, hvilke tiltag der er relevante for dig. Anbefalingerne kan fx omhandle forslag til medicin som kan erstattes af noget andet medicin, medicin der skal tages på et andet tidspunkt, medicin du ikke skal have mere og medicin du ikke får, men som ville være hensigtsmæssig at tage.

Som en del af medicingennemgangen vil der også være en samtale med fokus på, om du bruger din medicin korrekt, hvilke bivirkninger den har, og om der er forsigtighedsregler ved medicinen.

 

Tidsbestilling er nødvendig, ligesom du giver dit samtykke til at farmaceuten må gå i dybden med din medicin, herunder lave et opslag på det fælles medicinkort (FMK). 

 

Denne gennemgang koster 599 kr. 

 

Kom ind i skranken eller kontakt os på telefon 86 62 00 22 for at høre mere om gennemgang af din medicin. 

 

Se mere om medicingennemgang HER.