Apps

Apps

Med appen Apoteket kan du:

  • Få adgang til at forny dine recepter
  • Bestille din medicin hjem til dig
  • Få hjælp til at huske din medicin i dagligdagen
  • Se lagerstatus for din medicin på nærmeste apotek
  • Få overblik over dine og dine børns recepter
Apoteket app ikon

Er din indlægsseddel blevet væk? App'en indeholder indlægssedler i et stort og læsevenligt format - og er lige til at hente frem, hvis den fysiske seddel er blevet væk.

App’en opdateres hver 14. dag med de nyeste indlægssedler fra Lægemiddelstyrelsen. En særlig fordel i app’en, som ikke findes i PC-versionen, er, at det er muligt at gemme sine egne indlægssedler - så kan de åbnes med et enkelt klik.

Indlægssedler app ikon

pro.medicin.dk-appen indeholder information om alle præparater markedsført i Danmark. Du kan også finde information om tilskud - og udleveringsregler. Informationen hentes fra pro.medicin.dk, som er lægemiddelinformation til fagfolk. 

Pro medicin app ikon

Patienthåndbogen er et elektronisk opslagsværk, hvor du kan søge i over 3.000 sygdomsartikler og over 2.000 illustrationer i form af tegninger, røntgenbilleder, fotos, animationer og videoer. Du kan gemme dine favoritartikler og dele indhold i Patienthåndbogen med andre via mail og Facebook.

Patienthåndbogen app ikon

E-kvit kan hjælpe dig med at kvitte cigaretterne eller nedtrappe dit forbrug af nikotinpræparater.

E-kvit app ikon

UV-indeks giver dig dagens uv-indeks for ind- og udland, femdøgnsprognose samt mulighed for at slå alarm til ved for højt uv-indeks. App´en virker også i udlandet. Udarbejdet af Kræftens Bekæmpelse, TrygFonden, Sundhedsstyrelsen og Miljøstyrelsen.

UV-indeks app ikon

Med denne app får du et komplet overblik over Dagens Pollental for de seks mest allergifremkaldende pollentyper i Danmark: Birk, Bynke, El, Elm, Græs og Hassel. Polletallet fra den nærmeste målestation findens via mobilens GPS.

Dagens Pollental app ikon

Med Diabetesforeningens gratis app Diabetes & Kulhydrattælling har du altid en insulinberegner og produktoversigt med i lommen. App'en beregner det samlede indhold af kulhydrat i dit måltid og dit personlige insulinbehov

Diabetes & Kulhydrattælling app ikon